Onze ambitie

We willen mensen laten genieten, dit geldt zowel voor onze medewerkers als onze opdrachtgevers en de gebruikers van het groen. Kansen bieden aan mensen die wat extra begeleiding nodig hebben en hen zien groeien in kunde, persoonlijkheid en vitaliteit; dát is genieten! Genieten van kostenbesparingen voor opdrachtgevers terwijl de belevingswaarde toeneemt, en mensen zien genieten van de leefomgeving die wij creëren en onderhouden; dát is genieten!

Onze mensen

Wie kan en wil werken, krijgt bij Axent Groen een kans om te groeien. Wij hebben vertrouwen in mensen die gedrevenheid, passie en verantwoordelijkheid laten zien. Die ergens voor willen gáán. Van uitvoering tot ondersteuning, in alle vakgebieden en op alle niveaus. Trots op wat we realiseren, op onze bijdrage om dagelijks impact te maken voor onze opdrachtgevers én op onze collega's die een steuntje nodig hebben om aan het werk te zijn en te blijven.

Onze opdrachtgevers

Vanuit zes locaties in Enschede, Lievelde, Zwolle, Borculo, Epe en Winterswijk voert Axent Groen voor ruim 1400 vaste opdrachtgevers het volledige groenbeheer uit op ruim 2350 locaties. Wij werken voor gemeenten, (semi)overheid, woningcorporaties, (zorg)instellingen, bedrijven, sportverenigingen en ook particulieren.

INCLUSIVITEIT BIJ AXENT GROEN

Axent Groen behoort tot het Vebego Concern.
Vebego heeft als doel om in 2025 dagelijks een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van 10 miljoen mensen!
Iemands kansen worden niet alleen door individuele inzet bepaald, maar ook de sociale verbanden waarvan je onderdeel uitmaakt.

Binnen Axent Groen proberen we een omgeving te creëren die al onze ruim 350 collega’s gelijke kansen biedt.
Ongeacht of je man of vrouw bent, of je net komt kijken of al veel ervaringsjaren hebt opgebouwd, welke nationaliteit je hebt, of je wel of geen afstand tot de arbeidsmarkt hebt, of je Tukker of Achterhoeker bent; iedereen hoort erbij!!

Wij stimuleren respect en begrip naar elkaar, we maken verschillen bespreekbaar en geven elkaar de vrijheid om jezelf te zijn.

Wij zijn TROTS op de Inclusiviteit binnen Axent Groen, zie onze infographic Inclusiviteit bij Axent Groen 

 

Deel dit artikel: