Genieten is onze missie!

Axent Groen en Hacron Groen hebben de krachten gebundeld en gaan samen verder als Axent Groen.
Al ruim 10 jaar zetten onze 400 medewerkers zich dagelijks in om de klantverwachtingen te overtreffen door kwalitatief en vakinhoudelijk het verschil te maken. Met de ambitie om naast vakinhoudelijke impact ook sociaal maatschappelijke meerwaarde te leveren.

Onze ambitie

We willen mensen laten genieten, dit geldt zowel voor onze medewerkers als onze opdrachtgevers en de gebruikers van het groen. Kansen bieden aan mensen die wat extra begeleiding nodig hebben en hen zien groeien in kunde, persoonlijkheid en vitaliteit; dát is genieten! Genieten van kostenbesparingen voor opdrachtgevers terwijl de belevingswaarde toeneemt, en mensen zien genieten van de leefomgeving die wij creëren en onderhouden; dát is genieten!

Onze mensen

Wie kan en wil werken, krijgt bij Axent Groen een kans om te groeien. Wij hebben vertrouwen in mensen die gedrevenheid, passie en verantwoordelijkheid laten zien. Die ergens voor willen gáán. Van uitvoering tot ondersteuning, in alle vakgebieden en op alle niveaus. Trots op wat we realiseren, op onze bijdrage om dagelijks impact te maken voor onze opdrachtgevers én op onze collega's die een steuntje nodig hebben om aan het werk te zijn en te blijven.

Onze opdrachtgevers

Vanuit zes locaties voert Axent Groen voor ruim 1400 vaste opdrachtgevers het volledige groenbeheer uit op ruim 2350 locaties. Zo genieten honderdduizenden mensen van goed onderhouden groen. Wij werken voor gemeenten, (semi)overheid, woningcorporaties, (zorg)instellingen, bedrijven, sportverenigingen en ook particulieren. Onze betrokkenheid en aanpak resulteert dikwijls in jarenlange samenwerkingen met loyale opdrachtgevers.

Deel dit artikel: