Axent Groen Genieten Wietse Wes
01-01-2021

Axent Groen, sterk in Oost-Nederland

Enschede - Vanaf 1 januari 2021 gaan Axent Groen en Hacron Groen verder als één organisatie onder de naam Axent Groen. “Met deze fusie bekrachtigen we de succesvolle samenwerking die we al in 2016 gestart zijn. Als één organisatie kunnen we nóg grotere stappen zetten in het realiseren van vakinhoudelijke en maatschappelijke impact”, aldus Wietse Wes, directeur Axent Groen.

“Wij hebben een duidelijk doel: onze opdrachtgevers, medewerkers én de gebruikers van het groen laten genieten. Mensen zien genieten van de leefomgeving die wij creëren en onderhouden; dát is genieten. Maar ook mensen die extra begeleiding nodig hebben zien groeien in kunde, persoonlijkheid en vitaliteit is genieten!’

Axent Groen is in 2015 ontstaan en opereert voornamelijk in Twente, Salland en Epe. Hacron Groen is in 1973 gestart als onderdeel van de voormalige SW organisatie Hamelandgroep en richt zich meer op groenprojecten in de Achterhoek en Liemers. Met de komst van Vebego is Hacron Groen in 2011 verzelfstandigd.

Axent Groen Genieten Wietse Wes

Meer nieuws

Vebego Groenbedrijven Attendergroen Axentgroen Brouwersgroen Yuverta

KENNISPARTNERS; YUVERTA EN DE GROENBEDRIJVEN VAN VEBEGO BEKRACHTIGEN SAMENWERKING

2 min.
Axent Groen NL Doet 2022 (1)

NL Doet en Axent Groen Doet mee!

1 min.
Dagvandegroenprofessional 2022 Promo
#dagvandegroenprofessional #vebegogroenbedrijven #20maart

Lancering Dag van de Groenprofessional

2 min.