Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Over Axent Groen

Axent Groen heeft zes vestigingen in Oost-Nederland en is één van de groenbedrijven van Vebego, het internationale familiebedrijf met ruim 36.000 medewerkers in de groenvoorziening, schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg.

Als groenbedrijven benutten we de kracht van ons collectief om meer blijvende impact te realiseren; voor een groene en duurzame maatschappij, een gezonde en inclusieve leefomgeving, met aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden voor onze huidige en toekomstige medewerkers.

 

Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet

Iedereen verdient het om te leven in een gezonde omgeving. Een omgeving waar voldoende ruimte en groen is om er gezond te kunnen groeien en bloeien. Een omgeving ook waar iedereen werk heeft dat ertoe doet. "Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet'. Zo noemen wij dat.

 

Het samenvoegen van onze ervaring, onze kennis en onze groene harten en handen maakt ons dé kennispartner, aannemer en uitvoerder bij groenvoorziening in de publieke en private buitenruimte. Van advies, ontwerp, realisatie tot onderhoud en het beheren van de leefomgeving. Dat doen altijd met klimaatadaptatie, biodiversiteit en het vergroenen van de leefomgeving als uitgangspunt en ook áltijd door onze opdrachtgevers, stakeholders en burgers er zorgvuldig bij te betrekken.

zie ook GRRROEN MAAKT GEZOND, onze gezamenlijke campagnesite.

 

De groenbedrijven van Vebego zijn Axent Groen, Attender Groen en Brouwers Groenaannemers

Axent Groen groenvoorzieners van Oost Nederland